De Keerkring: een Gezonde School!

Op donderdag 10 maart om 10 uur onthult wethouder Sigge van der Veek van de gemeente Schagen in aanwezigheid van onze bestuurder Paul Moltmaker, team, kinderen en ouders het vignet Gezonde School op Jenaplanschool De Keerkring in Schagen.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Met dit vignet laat De Keerkring zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die hiervoor zijn opgesteld. We zijn heel trots op dit behaalde resultaat!

We hebben niet alleen aandacht voor gezondheid van onze leerlingen, ook hebben we speciale aandacht voor het thema Welbevinden. Hiervoor integreren wij het programma De Vreedzame School in de jenaplanvisie van de school, waarbij aandacht voor jezelf, de omgeving en de wereld centraal staat. Onze school is de eerste school in Schagen die op het thema Welbevinden het Gezonde School-vignet heeft behaald.

We zijn hiermee ook in het nieuws: https://noordkopcentraal.nl/de-keerkring-wordt-gezonde-school/ (https://noordkopcentraal.nl/de-keerkring-wordt-gezonde-school/)

 

En verder nog een reminder:

Vanavond om 19.30 uur zijn jullie van harte welkom om van ons te horen hoe wij Vreedzame School integreren onze jenaplanvisie!

keurmerk (2) keurmerk (2)