We doen mee!

We kregen het volgende bericht:

Beste docenten van Schagen,

Afgelopen december is de Versmarkt in Makado Schagen officieel geopend. Een bijzonder moment waar we met zijn allen trots op zijn. Dit heeft ons doen besluiten om een feestelijk koopweekend te organiseren waarin de winkeliers en derden hun versproducten op sfeervolle wijze presenteren. Denk b.v. aan het bakken van stroopwafels, verkopen van bloemen, verse groenten, fruit, sfeervolle live muziek en bakdemonstraties van bekende en minder bekende bakkers.  

Op zaterdag 27 en zondag 28 januari organiseren we met alle winkeliers: Makado op z’n Verst ! Onderdeel van dit weekend is dat we de kinderen in Schagen willen uitdagen om mee te doen met een creatieve opdracht, namelijk: hun favoriete groente, fruit of versproduct omtoveren tot een prachtig kunstwerk!  (met een doorsnee van 50 cm of groter)

De kunstwerken kunnen t/m 28 januari worden ingeleverd bij de Kluskeet, geopend op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 16:00 uur. Alle kunstwerken worden tentoongesteld in de voormalige Douglas en uit alle inzendingen worden 3 winnaars bekend gemaakt die een coole prijs winnen. De winnaars worden medio februari bekend gemaakt.

Dit is een geweldige kans voor onze jonge kunstenaars om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun liefde voor gezonde voeding te uiten. We kunnen niet wachten om al die kleurrijke en unieke creaties te zien! Wilt u deze opdracht doorvertellen op uw school? Dat stellen wij bijzonder op prijs. Laten we samen een smakelijke en artistieke expositie creëren.

 

We doen hier graag aan mee! Onze groene omgeving met fruitbomen geeft ons inspiratie!
We maken een groepswerk in de bovenkamer,  met kinderen uit de onder- midden en bovenbouw.. 

 

 

IMG_5408 IMG_5408
IMG_5415 IMG_5415
IMG_5426 IMG_5426
IMG_5425 IMG_5425